Slipning Natursten/Marmor

  • Marmor butik

Slipning av naturstensgolv

Natursten innefattar bland annat granit, marmor och kalksten. Genom att slipa naturstensgolv får man ett vackert och högglansigt golv som bara blir vackrare med tiden. Det får dessutom stor hållbarhet och ökad livslängd.

Golv i natursten är uppskattade för sina vackra färger och mönster, och ett polerat naturstensgolv gör lokaler ljusare och luftigare. Genom att slipa naturstensgolv får man också ett helt plant golv samt bättre ljusreflektioner.

Riktigt åtgångna naturstensgolv och terrazzogolv åtgärdas med slipmaskin och diamantsegment för att få fram önskad yta och resultat.
Även natursten i trapphus behöver renoveras/slipas vid hårt slitage. Specialentreprenader utför både våtslipning och torrslipning.

Skador i Natursten

Trasiga och spruckna plattor kan vara till fara för allmänheten då det är stor risk att snubbla på dessa.

Vi samarbetar med de största stenleverantörerna i Sverige och gör allt vi kan för att hitta så likvärdig sten som möjligt.

specialentreprenader_golvslipning_trappor_1.3

Trappnoslagning

Många trapphus idag har problem med trasiga trappnosar och golv. Vi på Specialentreprenader har specialiserat oss på att utföra lagningar i både natursten och terrazzo.

Den metod som vi använder innebär att man kan gå på lagningen direkt efter att vi är klara.


Warning: Undefined variable $post_id in /data/4/8/483de4ad-e5f6-421c-a159-569ba08a4eae/specialentreprenader.se/public_html/wp-content/themes/specialen/content-mer.php on line 78