Golvvård Plast- och linoleumgolv

Metoder för golvvård på plast- och linoleumgolv är beroende av faktorer som städmetoder, slitage, nedsmutsning och nuvarande ytbehandling.

Linoleum är fantastiska golv, som oftast går att få som nya med de rätta golvvårdsmetoderna. Linoleumgolv finner vi i de flesta miljöer. Linoleumgolv återfinns på kontor, skolor, äldreboende, industrier mm.

Att totalrenovera ett linoleumgolv med en beläggning av polish kräver en riktig hantverkarkänsla, om man vill få golvytan riktigt bra. Det är viktigt att få bort all gammal polish från golvet vid en golvrenovering. Lyckas man inte med ”nollställningen” innan den nya ytbehandlingen läggs så är risken att gamla polishrester lyser igenom den nya ytbehandlingen. Med korrekt utförd golvvård och bra daglig skötsel så håller sig linoleumgolv vackra över lång tid.

Plastgolv är tåliga och slitstarka golv, men även de behöver omsorg i form av golvvård och daglig skötsel. Vi renoverar, underhåller och polerar mängder med plastgolv i olika miljöer. Plastgolven kommer i många olika utseenden idag, alltifrån trä- till stenimitationer. Framför allt har vi många kunder i butiksmiljöer som önskar golvvård en eller ett par gånger per år för bästa kundintryck.

Gällande periodiskt för golvvård och skötsel av plast- och linoleumgolv så varierar det stort. Ett underhållsavtal kan tecknas.

Vi behandlar och renoverar alla typer av plast och linoleumgolv.

När det gäller behandling och renovering utför vi följande:

Nollställning av golvet eller borttagning av gammal behandling (,) t.ex. polish eller vax.

Borttagning av gipsdamm, målarfärg, limrester m.m. efter byggrenovering.

Rengöring samt borttagning av friktions eller klackmärken.

Periodiskt underhåll med önskad ytbehandling appliceras därefter.

Nollställning eller polishbort

  1. Betyder att gammal polish tas bort eller en speciellt kraftig renskurning utförs.
  2. Porösa golv porfylls.
  3. Applicering av lämpligt ytskydd.


Warning: Undefined variable $post_id in /data/4/8/483de4ad-e5f6-421c-a159-569ba08a4eae/specialentreprenader.se/public_html/wp-content/themes/specialen/content-mer.php on line 78