Matt-/möbeltvätt

Mattvätt utförs när det passar kunden bäst, ofta på kvällar eller helger.

Möbeltvätt – det kan vara för tid för tvätt

Möbler som har några år på nacken blir fulla av damm, smuts och kvalster. Därför behöver de tvättas med jämna mellanrum.

Möbler som har några år på nacken blir fulla av damm, smuts och kvalster. Därför behöver de tvättas med jämna mellanrum.

De flesta textila möbler tål tvätt, men kontrollera att er möbel tål vatten före tvätt. Vid möbeltvätt används samma metod som vid mattvätt. Enda skillnaden är att vi byter munstycke vid tvätt. Möblerna blir omsorgsfullt tvättade och sköljs väl. Det känns på lukten att det inte är tvättmedel kvar i tyget. Det doftar bara rent!

Mattvätt på ett unikt och skonsamt sätt
  1. Vi anpassar temperatur, tryck och vattenmängd eftertextilmattans material.
  2. Vid tvätt av textilgolv appliceras speciellt textiltvättmedel och eventuella fläckar tas bort med lämpliga metoder.
  3. Därefter sköljs mattan med upp till 40 kilos tryck och med en genomströmning av rent varmt vatten upp till8 liter per minut.
  4. I omedelbar anslutning till sköljningen sugs vattnet upp av en kraftfull vacuumsugare. Torktiden blir därmedkort och golven kan åter beträdas inom några timmar.

Mattorna sköljs mycket noga, så att inga tvättmedelsrester finns kvar. Detta medför att mattan inte återsmutsas lika fort.


Warning: Undefined variable $post_id in /data/4/8/483de4ad-e5f6-421c-a159-569ba08a4eae/specialentreprenader.se/public_html/wp-content/themes/specialen/content-mer.php on line 78

Läs mer om mattvätt