HTC Superfloor® städinstruktioner

Behandling efter slipning

Vid såpaimpregnering av HTC Superfloor® används HTC Sealer i ett blandningsförhållande av 3-5 delar till 100 delar vatten (3-5 dl/10 liter vatten). Applicera sedan blandningen med skurmaskin eller med mopp. Låt blandningen verka och tränga ner i ytan, men inte torka helt. Skura av ytan och sug upp överflödigt vatten. High speed-polera med TWISTER Vit, när ytan har torkat.

Städning

För städning av HTC Superfloor® rekommenderas användning av kombiskurmaskin.Vid städning används TWISTER Grön och Floor Conditioner i blandningsförhållandet av 1 del TWISTER Floor Conditioner och 400 delar vatten (0,25 dl/10 liter vatten). Notera: Intensivskurning (upprepade överfarter utan att golvet hinner torka) ökar inte glansen eftersom vattnet lakar ur betongen. Om kombimaskinen inte kan användas till städning bör golvet moppas med HTC Cleaner i ett blandningsförhållande av 0,5-1 delar HTC Cleaner och 100 delar vatten (0,5-1 dl/10 liter vatten).

Städintervall

Städintervallerna är helt beroende av hur fort golvet återsmutsas, allt från daglig till veckovis städning.

Periodiskt underhåll

Om ytan mattas ned med tiden rekommenderas high speed polering med Twister Grön för att återfå den blanka och rena ytan.

Bakgrund – Faktaruta – Fördjupning

HTC Superfloor® är en mekaniskt förädlad betongyta. Betongen har ytförstärkts med HTC Cure och den har förädlats genom slipning och polering med hjälp av diamantverktyg.


Warning: Undefined variable $post_id in /data/4/8/483de4ad-e5f6-421c-a159-569ba08a4eae/specialentreprenader.se/public_html/wp-content/themes/specialen/content-mer.php on line 78